Puan Fatin dari Penang.

"Alhamdulillah semua ok. Baru masuk rumah je. Family saya suka. " Begitulah feedback yang saya terima dari puan Fatin sebaik sahaja saya bertanyakan samaada mereka sudah check in atau belum. Sudah menjadi kebiasaan dan tanggungjawab saya untuk memastikan supaya tetamu dalam keadaan yang baik. (more…)

Encik Shahzan dari KL

Menginap di Salma homestay hanya untuk satu malam. Datang lebih kurang 5 orang dewasa dan seorang kanak-kanak. Pada mulanya beliau berminat dengan Lily homestay akan tetapi dah pun ditempah awal oleh tetamu lain. Mungkin bukan rezeki mereka untuk stay di Lily ketika itu. (more…)

Puan Anis dari Kota Bahru

Alhamdulillah, puan Anis dan keluarga selamat sampai ke Terengganu dan terus check in di Iza homestay pada tengahari itu. Syukur, perjalanan mereka berjalan dengan lancar sekali. (more…)

Puan Esah dari JB

Beliau menempah penginapan melalui Airbnb dan Lily menjadi pilihan hati mereka. Tetamu yang ramah dan suka beri kerjasama dengan baik. Sepanjang 3 hari 2 malam mereka di Lily homestay, segalanya berjalan lancar. (more…)

Puan Noorwati dari Klang

Beliau datang dengan keluarganya yang tercinta. Menginap di Iza homestay untuk 2 malam. Senang sekali berurusan dengan puan Noorwati kerana segala procedure dan Sop yang saya berikan, mereka patuhi dengan baik. (more…)